Martlets Hospice Alterations

Client: Martlets Hospice
Architect: RH Partnership
QS: Faithful & Gould
Engineer: SWP
M & E: Michael Popper
Value: £420,000
Programme: 17 Weeks

 

Martlets Hospice is located in a residential area of Hove. The hospice required the external space to be remodelled to create better access for visitors and staff.

The works required remodelling of the car park to create additional parking spaces; three separate entrances formed to the hospice building including a new canopy to the main entrance, including disabled access ramps and sliding doors.

New external lighting was installed along with storage facilities for bikes and new bin stores were added.
A new wall and railings was built along the boundary line of the car park with new automatic gates, and landscap-ing.
The hospice remained in occupation throughout the pro-ject, which required weekly communication regarding logistics.